Interpack 2026: Zahájení registrací

Organizátoři veletrhu se inspirovali úspěchem minulého ročníku veletrhu interpack v roce 2023 a už se připravují na příští, který je naplánován na 7. až 13. května 2026. Zhruba dva roky před zahájením veletrhu byla oficiálně spuštěna fáze registrace. To dává společnostem z celého světa příležitost zajistit si místo na předním veletrhu obalového průmyslu.

Od start-upů až po globální korporace: žádný podnik není příliš malý nebo příliš velký, aby se nemohl stát součástí této jedinečné události. V roce 2026 bude veletrh interpack i nadále spojovat globální zpracovatelský a obalový průmysl a stane se hnací silou budoucích témat tohoto odvětví.

Po dobu sedmi dnů bude zastoupen celý hodnotový řetězec průmyslu – od balicích strojů a zpracovatelské techniky, obalových materiálů a obalových prostředků, výroby obalového materiálu, zpracování a potisku obalů, technologií značení a etiketování až po skladování, logistiku a dopravní techniku. K vidění budou produkty a služby pro tato průmyslová odvětví: potraviny, nápoje, cukrovinky a pekařské výrobky, léčiva, kosmetiku, nepotravinářské a průmyslové zboží.

Interpack and components, souběžný veletrh dodavatelů pro obor, přivítal v loňském roce 2 809 vystavovatelů z 61 zemí. A 95 procent z nich se chce vrátit. Jedním z důvodů je, že interpack je vždy „o velkém byznysu“: 82 procent návštěvníků jsou vrcholoví manažeři, kteří se podílejí na investičních rozhodnutích.

Čekací listina na největší světový veletrh oboru je tradičně dlouhá, proto je včasná rezervace výhodou. Již od 20. března se mohou vystavovatelé registrovat on-line a rezervovat si požadovaný stánek. Interpack 2026 se bude konat od 7. do 13. května na výstavišti v Düsseldorfu. Všechny haly budou opět k dispozici celému průmyslu. Pokračovat bude nové přidělování hal podle odvětví průmyslu, které bylo představeno na minulém interpacku. Návštěvníci se tak mohou na akci lépe efektivně orientovat.

Registrační dokumenty pro souběžný veletrh interpack and components 2026 jsou k dispozici na adrese:
https://www.interpack.com/en/Exhibit/Become_an_exhibitor

https://www.packaging-components.com/en/Exhibit/Become_an_exhibitor.

Stávající vystavovatelé z ročníku 2023 mohou pro přihlášení a registraci využít své známé přístupové údaje. Noví vystavovatelé budou registračním procesem provedeni krok za krokem.