Společnost Fujifilm potvrdila rezervaci většího stánku na veletrhu drupa 2024

Společnost Fujifilm Europe oznámila, že si na veletrhu drupa 2024 rezervovala o 20 % větší stánek, aby mohla umístit své výrazně rozšířené portfolio digitálních zařízení. Původně si zarezervovala stánek o rozloze 2 020 m2 v hale 8b, tedy na stejné ploše a pozici jako v roce 2016, ale po dohodě s organizátory akce se přesunula na nové místo ve stejné hale, aby mohla přidat dalších 400 m2 plochy stánku.

Taku Ueno, senior viceprezident divize grafické komunikace, FUJIFILM Europe GmbH, říká: „V posledních několika letech došlo k opravdové proměně produktového portfolia společnosti Fujifilm napříč všemi tržními sektory, a kde jinde než na největší světové výstavě tisku (která se vrací po osmileté přestávce) je možné poprvé na jednom místě tento nedávný vývoj představit?

Od roku 2021 jsme byli svědky kompletního redesignu a znovuuvedení naší řady velkoformátových tiskáren Acuity, rozšíření našeho portfolia pro analogové zpracování obalů spolu s uvedením našeho prvního digitálního tiskového stroje na měkké obaly a samozřejmě uvedení velké a stále rostoucí řady tonerových strojů pro zakázkový tisk.

Rozšíření naší nabídky digitálních tiskových strojů pro komerční použití je obzvláště významné. S uvedením našich řad Revoria Press a ApeosPro na trh v kombinaci se špičkovým vysokorychlostním modelem Jet Press 750S (viz obr.) máme nyní k dispozici kompletní řadu inkoustových a tonerových řešení, která nabízejí to nejlepší z obou světů všem zakázkovým tiskárnám, ať už jsou požadavky jejich zákazníků jakékoliv.

A to jsme teprve na začátku. Právě jsme oznámili dva nové digitální tiskové stroje, Revoria Press EC1100 a Revoria Press SC170/180, které jsme současně představili na veletrzích Sign & Print ve Švédsku, C!Print ve Španělsku a The Print Show ve Velké Británii, a ještě před veletrhem drupa 2024 a také během něj dojde k dalším významným oznámením týkajícím se našeho sortimentu tonerů.

Kromě velkého množství nových digitálních řešení zůstává společnost Fujifilm také světovým lídrem ve výrobě a dodávkách technologií a spotřebního materiálu pro analogové aplikace, ať už se jedná o ofsetový, flexografický, nebo sítotiskový tisk.

Veletrh drupa 2024 znamená pro společnost Fujifilm ideální příležitost spojit všechna tato řešení na jednom místě a společně s naší rostoucí řadou předních partnerů z celého odvětví představit prvotřídní řešení předtiskové přípravy, tisku a dokončovacích prací, která mají našim zákazníkům poskytnout konkurenční výhodu.

To vše dohromady znamená, že je o čem mluvit a že je potřeba na stánku hodně místa. Jsme z výstavy nesmírně nadšeni a těšíme se na příležitost ukázat, jak může rozšířené portfolio společnosti Fujifilm ve spojení s našimi předními partnery v oboru pomoci tiskařským firmám ve všech odvětvích.“