Přehlídka logistiky ve formátu XXL

Na veletrhu World of Material Handling představuje Linde Material Handling se svými partnery nová pojetí řešení komplexního toku materiálu.

Společnost Linde Material Handling přivítala své zákazníky a příznivce na veletrhu World of Material Handling, který se koná ve dnech od 20. června do 29. června. V Mannheimu na výstavišti Maimarkt na ploše o velikosti 17 000 m2 představuje své rozsáhlé portfolio produktů, služeb a logistických řešení. K vidění je zde kromě jiného i praktická ukázka využití manipulační techniky přímo na pracovní lince určené pro výrobu lahví. Zájemci mohou sledovat možnosti práce se zbožím od okamžiku jeho příjmu do výrobního skladu až po konečnou manipulaci v obchodě. Hosté, kterých se letos očekává několik tisíc, budou moci navštívit různé prezentace a testovací prostory, vyzkoušet řadu produktů a využít možnost konzultačních setkání s odborníky z Linde Material Handling.

„V posledních dvou letech se výrazně změnily základní ekonomické podmínky, a tím i požadavky na vnitřní toky zboží a materiálu,“ řekl při zahájení akce Stefan Prokosch, senior viceprezident brand management, Linde Material Handling. „Nárůst nákladů na energie, nedostatek kvalifikovaných pracovníků, vyšší nároky na bezpečnost provozu a hledání řešení pro větší udržitelnost, to jsou jen některé z výzev, kterým nyní čelí naši zákazníci. Zároveň je dnes možné plně využívat optimalizační potenciál, který lze realizovat prostřednictvím digitalizace.“