ICE Europe, CCE International a InPrint Munich se odkládají na neurčito

Pořadatel Mack-Brooks Exhibitions s ohledem na probíhající pandemii covid-19 odkládá konání skupiny veletrhů pro zpracovatelský, papírenský a polygrafický průmysl ICE Europe, CCE International a InPrint Munich, které bylo původně plánováno na 22.–24. června 2021 na mnichovském výstavišti.

„Průběh pandemie a současná omezení v Německu znamenají, že nic nelze dostatečně bezpečně naplánovat. I přes existenci vylepšeného plánu ochrany zdraví a bezpečnosti a přes ochotu vystavovatelů pokračovat v přípravách na červnové výstavy věříme, že nejzodpovědnějším rozhodnutím v této fázi je veletrhy odložit,“ vysvětlil Patrick Herman, ředitel veletrhů pro zpracovatelský, papírenský a polygrafický průmysl, Mack-Brooks Exhibitions. „Podmínky pro pořádání veletrhů ještě nebyly stanoveny a máme svázané ruce. Konkrétní termíny budou brzy oznámeny.“

 

ICE Europe, www.ice-x.com/europe, je mezinárodní veletrh pro zušlechťování měkkých kotoučových materiálů, jako jsou papír, filmy, fólie a netkané textilie.

CCE International, www.cce-international.com, je klíčovou evropskou událostí pro průmysl zpracovávající vlnité lepenky a skládačkové kartony.

InPrint Munich, www.inprintmunich.com, je zaměřen na výrobce, kteří chtějí maximalizovat potenciál tisku v odvětví průmyslové výroby, včetně leteckého a automobilového průmyslu, architektury, spotřebního zboží, lékařského vybavení apod.