Vstupenka na HANNOVER MESSE Digital Edition pro čtenáře Packagingu

Veletrh HANNOVER MESSE Digital Edition se ze známých důvodů v letošním roce uskuteční jen jako vědomostní a networkingová platforma pro průmysl, energetiku a logistiku. Stojí na třech pilířích: veletrhu, konferenci a networkingu. Jako hlavní téma zůstává „Průmyslová transformace“ a v jejím duchu představí hlavní hráči trhu své technologie a řešení pro podniky, energetické společnosti a celé řetězce dodavatelů. K dalším důležitým tématům se řadí digitalizace, Průmysl 4.0, IT bezpečnost, udržitelná výroba, snižování CO2, lehké konstrukce, ale i Logistika 4.0. HANNOVER MESSE Digital Edition se uskuteční ve dnech 12.–16. dubna 2021. Partnerskou zemí je Indonésie. Na veletrh je přihlášeno více než 1 300 vystavovatelů, firmy mají možnost se ještě do konce března hlásit k účasti.

Pořadatel veletrhu HANNOVER MESSE si prostřednictvím výhradního zastoupení v ČR, společnosti PROveletrhy, dovoluje čtenáře Packagingu pozvat na aktuální digitální ročník veletrhu, a to na základě unikátního kódu. Po registraci e-kódu mají účastníci umožněn přístup na digitální veletrh HM 2021 Digital Edition a získají kompletní přehled a přihlášení na doprovodný program zdarma po celou dobu jeho trvání.

E-kód platný pro 200 „vstupenek“: nRAQm

Registrace uvedeného e-kódu zde: www.hannovermesse.de/ticketregistrierung. Po registraci bude každému návštěvníkovi zaslána e-mailem personalizovaná „vstupenka“.

V případě dotazů k veletrhu HANNOVER MESSE Digital Edition kontaktujte výhradní zastoupení v ČR, společnost PROveletrhy, info@proveletrhy.cz.