ENGEL pořádá v červnu Digitální dny

Digitalizace je již mnoho let nedílnou součástí strategie portfolia společnosti ENGEL. Široký výběr digitálních produktů uvnitř stroje a na flexibilním on-line výrobním portálu již nyní přináší uživatelům výhody z hlediska nákladů, kvality a spotřeby energie. Kromě optimalizace výroby pomáhají digitální řešení zákazníkům společnosti ENGEL kompenzovat nedostatek kvalifikovaných pracovníků. Zákazníci se mohou těšit na nové informace, které načerpají během ENGEL Digital Days od 18. do 20. června ve Schwertbergu a St. Valentinu.

Společnost ENGEL je průkopníkem ve vývoji a aplikaci digitálních produktů v oblasti vstřikování plastů. Hannes Zach, sales manager for digital solutions ve společnosti ENGEL (na obr.), zdůrazňuje význam této akce: „V době, kdy digitalizace nezadržitelně proniká do světa, nabízíme konkrétní odpovědi na palčivé problémy v oboru. Diskutujeme o tom, jak úspěšně začít s digitalizací, o strategiích, které lze vyvinout pro implementaci ve vaší vlastní společnosti, a o ústřední roli, kterou bude hrát umělá inteligence v budoucnu.“ Účastníci mohou těžit především ze zkušeností a poznatků získaných z projektů, které již byly v různých společnostech realizovány, zejména prostřednictvím konkrétních případů použití.

 

Zákazníci společnosti ENGEL poskytují konkrétní příklady použití z každodenní praxe

Program je rozložen do tří dnů a nabízí všestrannou kombinaci teoretických poznatků a praktických aplikací. Je nezbytné dát zákazníkovi hlas a nabízí se to přirozeně na akci Digitálních dnů. Zpracovatelé plastů, kteří již úspěšně implementovali digitální řešení do své výroby, informují ostatní o svých zkušenostech. Cílem této výměny znalostí je učinit digitální prostor srozumitelným pro všechny účastníky. „Je pro nás důležité zprostředkovat skutečnost, že digitalizace nabízí přidanou hodnotu pro každou společnost,“ zdůrazňuje Hannes Zach. Případy použití pro zákazníky budou vysílány 19. června v kombinaci s technickými prezentacemi a workshopy.

Pět vybraných stanic v závodě v St. Valentinu umožňuje návštěvníkům vidět praktické výhody, které nabízejí řešení ENGEL v oblastech, jako je kontrola vzorků, výroba a údržba.

Komunita uživatelů iQ se setká jak v zahajovací, tak v závěrečný den série akcí. Konkrétně se zaměřuje na praktické potřeby procesních techniků a obsluhy strojů. Komunita uživatelů iQ pro německy mluvící návštěvníky je k dispozici 18. června, zatímco 20. června je stejný formát k dispozici pro anglicky mluvící účastníky.

Více informací a podrobností o programu naleznete na následujícím odkazu: Digi Days 2024