Hannover Messe se odkládá na léto

Solečnost Deutsche Messe, organizátor největšího veletrhu pro průmyslovou techniku Hannover Messe, informuje:

Spolu s našimi vystavovateli jsme se těšili na velký restart #HM22 v dubnu. Touha konečně se znovu setkat osobně je silná. Naneštěstí však pandemie drží svět neustále v šachu. Jako následek současné situace ve světě jsme letošní Hannover Messe přeložili na 30. května až 2. června 2022.

Rozhodli jsme tak v úzké spolupráci s poradním výborem našeho veletrhu a partnerskými sdruženími VDMA (Svaz německého strojírenského průmyslu) a ZVEI (Ústřední svaz pro elektrotechnický ​​a elektronický průmysl).

Zkušenosti ukazují, že léto je nejlepší doba pro konání událostí, kde se lidé setkávají tváří v tvář, proto nové datum nabízí všem účastníkům nejvyšší možnou bezpečnost a spolehlivost plánování. S ohledem na současnou koncentraci událostí v letních měsících (počet akcí konaných během června na výstavišti v Hannoveru), stejně jako na dobu dovolených a cestování, bude Hannover Messe protentokrát zkrácen z tradičních pěti dní na čtyři.

Brzy zveřejníme další informace. Zatím vám doporučujeme aktualizovat vaše cestovní plány.

 

„Vzhledem k pokračující vysoké incidenci v Německu a mnoha sousedních zemích jsme se společně s našimi vystavovateli rozhodli Hannover Messe přesunout. Loňský rok ukázal, že během této pandemie jsou letní měsíce pro velké události nejlepší. Právě teď nemůžeme předvídat, zda se situace s covidem do dubna zlepší, takže nový termín nabízí našim klientům největší možnou jistotu plánování, aby mohli své inovace prezentovat na nejvýznamnějším světovém průmyslovém veletrhu,“ řekl Jochen Köckler, generální ředitel, Deutsche Messe.