Společnost Toray sponzorovala finále tenisového turnaje Fed Cup by BNP Paribas

Ve společnosti IMPRIMA, která je součástí skupiny Toray, jsou nesmírně hrdí na to, že se stali mezinárodním partnerem prestižního Fed Cup by BNP Paribas, finále světové tenisové skupiny, který se uskutečnil ve dnech 10.–11. listopadu v pražské O2 areně.
Toray podporuje tenis po desetiletí. V letošním roce, který je 35. po sobě jdoucím rokem, kdy se společnost stala součástí hlavních sponzorů Toray Pan Pacific Open, ženského turnaje, který se koná každoročně v Tokiu.
V loňském srpnu divize IMPRIMA spolupracovala s finálovým turnajem ITF World Junior, významnou týmovou událostí pro hráče mladší 14 let, která se konala v Prostějově.

Zajímá vás, jaký je vztah mezi Torayem a světem tenisu?
Společnost Toray má dlouhodobý zájem o investice do výzkumu a inovací a neustále usiluje o další zlepšení. Barbora Krupičková z oddělení prodeje a marketingu říká: „Nemyslíme si, že konkurence je naším nepřítelem, pomáhá nám v růstu, abychom byli v inovacích na předním místě a abychom každý den lépe fungovali. V současnosti máme své kořeny a centrálu v Japonsku, ale jsme celosvětově aktivní v 27 zemích a máme 250 dceřiných a partnerských společností v Evropě, Asii, Severní a Jižní Americe. Konkurence není překážkou, ale pomáhá nám zůstat na vrcholu naší hry.“