Tři zlaté ceny European Carton Excellence pro Švýcarsko

Porota soutěže European Carton Excellence Award, kterou pořádá Evropské sdružení výrobců krabic a lepenek Pro Carton se sídlem v Curychu, vyhlásila vítěze pro rok 2021. Ceny byly uděleny v osmi kategoriích, vedle toho bylo rozdáno pět platinových a šest zlatých cen. A polovina ze šesti zlatých putovala do Švýcarska: všechny ke společnosti AR Packaging Swiss se sídlem v St. Gallenu.

 

Curodont Sensitive: Obal pro Curodont Sensitive je atraktivní prezentační krabice, která představuje celý sortiment na jednom místě. Balení funguje tak, že rozevřením klop se vysune ven kartonová vložka se všemi produkty. Povrch skládačky, lakovaný lesklým UV lakem, jí poskytuje čistý a atraktivní vzhled. Celá konstrukce je 100% vyrobena z papírových materiálů, bez použití dalších materiálů.

 

Párátka: Tato krabička na zubní párátka je vyrobena z primárního vlákna, má vysoce kvalitní hnědý povrch, který reflektuje obsah vyrobený ze dřeva. Nahrazuje dřívější obaly z plastu. Krabička je opatřena systémem eurootvorů pro zavěšení. Šetří tak místo v místě prodeje, takže lze na jedné ploše prezentovat více produktů. Obal je zajištěn kruhovou papírovou etiketou, která po odtržení odhalí opakovaně uzavíratelný mechanismus.

 

Rose Gift Box: Květinový design obalu této udržitelné dárkové krabičky ladí s veganskými produkty z růží uvnitř lahve. Na obalu jsou obrázky růží, hmyzu a ptáků zvýrazněné ražbou za studena. Vyřezaná mřížka umožňuje spotřebiteli vidět produkt uvnitř. Poutavý vrchní uzávěr je dekorovaný jako růže, ale ve tvaru motýlích křídel. Celá konstrukce dokonale ladí se značkou a jejími produkty.